Ett ”Litet” Dilemma

Snarare ett STORT dilemma, min data på telefonen som ligger på max 5 gb har redan tagit slut så jag har inget internet kvar att utnyttja, K A T A S T R O F!! Det tog slut igår under min lunch och nu kan jag varken komma ut på facebook, instagram, aftonbladet, google men framförallt det viktigaste: MIN BLOGG! Jag kan ju inte uppdatera för er nu när jag inte är hemma vid datorn om jag inte har min data på mobilen eller tillgång till wi-fi, hur ska det här gå? 🙁 Bloggen kan ju inte lida något fruktansvärt om jag ska behöva vänta till november innan min data börjar på noll igen och jag kan surfa som vanligt, det går verkligen inte. Enda anledningen till att jag kan skriva detta inlägg för er just nu är för att Solna C så snällt erbjuder gratis wi-fi, thank you so very much 🙂 Så det första jag ska göra när jag kommer hem är att uppgradera med 1 gb till surf så att jag i alla fall klarar mig månaden ut 🙂
Det blev ingen träning imorse (buuhuu så trist, jag vill ju träna) men vi valde att ta sovmorgon istället då vi båda var så trötta efter veckans första jobbdagar och det behövdes verkligen för jag sov som en stock haha Jobbar fram tills kl 18 idag så vi hörs sen när jag har kommit hem, kram på er ^^
2014-10-16 13.23.41