Nu Står Jag Här Igen

Haha nu står jag här igen, jag ger mig mig verkligen inte med min morgonträning, det är för underbart och beroendeframkallande för att sluta haha 🙂 Jag offrar lätt 2 extra timmar att sova på morgonen för att få träna och trötta ut kroppen bland alla vikter och rullband, helt klart alla dagar i veckan 🙂 Hej, jag är träningsberoende ^^ Men det är ju så amazing, bästa sättet att starta sin dag på, man får sitt träningspass klart för dagen och det skönaste av allt: det är typ alltid tomt på gymmet så det blir som en lugn egentid 🙂 Idag blir det ”bara” att köra min powerwalk i en timmme, har min bokade tid hos umo vid 8:30 så hinner inte riktigt köra styrkan också, men äsch, jag tränar ju ändå idag så det är ingen big deal 🙂
Hur börjar ni er dag idag? 🙂
2014-10-14 06.20.46
2014-10-14 06.21.14