Got It!

Åh så skönt, nu kan jag äntligen andas ut och slippa behöva oroa mig över att inte få mina p-piller i tid. Min sista tablett på min sista platta tog slut igår så det var verkligen med desperation och panik som jag bokade in tiden hos umo idag, och tur det för nu fick jag ett nytt recept på 1 år utskrivet som jag hämtade ut innan jobbet och tog direkt 🙂
Träningen gick också bra imorse, fick ett roligt meddelande från mamma om att jag är galen haha men vadå, jag älskar att träna nu, speciellt på morgonen och det är så skönt och så otroligt bra för mig, då får jag gärna bli kallad galen 🙂 Crazy for my workout, yeah that’s me 😉 Tror nog jag gick liiite mer än 1 timme faktiskt, var tvungen att pausa promenixen efter ca 15 min för att ta ut min hängelåsnyckel ur skon (jag lägger den alltid där då jag inte har något ficka på mig, vill ju inte tappa bort nyckeln till skåpet ^^) då dom lade sig precis under fotsulan, något som gjorde ont och störde mig. Hann inte starta samma workout igen innan rullbandet stängdes av så startade om och körde 50 min, så kanske 5 min extra blev det, inte för att det är dåligt 🙂
Är även snart klar här på jobbet, mitt pass slutar vid 16 idag och ska då möta upp Ava i stan. Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag är sugen att gå till Cafe Mocco för att äta Amerikanska pannkakor, så får se vad hon säger om det 😉
20141014_093843