Det Blev Inga Pannkakor

Sad face på det, verkligen 🙁 Jag som hade sett framemot att få äta nygräddade amerikanska pannkakor med sirap och goda bär till, men nää det fick vi inte, för det var inte brunchtid och inte heller helg, så trist 🙁 Vi tröstade oss med ett glas cider, som också var gott och bokade in att käka deras brunch nästa helg istället, det kommer bli jättemysigt 🙂 Ber om ursäkt för de tråkiga bilderna men vi satt och pratade om så himla mycket saker och om alla roliga planer vi ska göra framöver att jag helt enkelt inte tänkte på bilderna haha 🙂 Så blir det ibland, men nu är jag hemma hos älsklingen och ska sova, är väldigt trött och har ont i fötterna (mina skor jag går i nu är totalt sämst, dom är typ för små eller nått för det känns som att jag har gått i 10 cm klackar hela dagen 🙁 ) så tänkte bara kika in för att säga god natt. Hoppas er dag blev bra och att ni lägger huvudet på kudden med ett leende 🙂 Nighty ^^
2014-10-15 06.02.58
2014-10-15 06.03.14