Grymt Pass

Åhh nu känner jag mig så awesome i kroppen, gud så härligt det var att träna igen, känslan av att trötta ut musklerna, ta i och verkligen utnyttja varenda liten energi man har kvar för att orka köra till slutet, det känns helt fantastiskt och nu är jag äntligen hemma igen haha och jag mår så bra just nu 🙂 Det blev en lång stund där på gymmet, var nog där i ca 2,5 timme haha så jag hann med mycket, både några övningar för biceps, rygg och mage men jag hann även med att gå en powerwalk i 1 timme på hastighet 6 innan det var dags att hoppa in i duschen och göra sig fin för jobbet 🙂 Lyxade till det med en skrubb av hela kroppen också, härligt att känna sig len och fräsch inför måndagen, en bra start på veckan 🙂
Men nu är det jobb som gäller, jobbar till kl 18 ikväll och jag har mina nya Espritkläder på mig idag så nu kan jag representera företaget till fullo, känner mig lite julig i min röda tröja faktiskt haha men det är bara mysigt, hoppas ni får en helt underbar dag, puss ^^
2014-10-13 09.53.47
2014-10-13 09.54.03