Tacos!

Mums mums mums, vilken god middag det blev idag, och vilken god lunch vi kommer få imorgon, nämligen tacos 😀 Tänk att något så enkelt ändå kan bli så gott, bara lite köttfärs, en massa grönsaker och lite sås på det och man har något mumsigt att hugga in på 🙂 Mätta och belåtna blev vi, fick matlådor för två dagar och nu ligger jag i älsklingens säng och ska fixa lite saker, bland annat så försöker jag hitta en lösning så att jag och Ava kan dra ner till Lund någon helg framöver för att festa lite, pratar med min storebror som pluggar därnere om hur vi ska göra så hoppas det löser sig 🙂 För det skulle vara SJUKT kul att åka ner och festa med alla galna studenter haha dom är så roliga ^^ Annars så velar jag fortfarande om jag ska göra en spray tan eller inte, det är ju fräscht när man är lite brun men samtidigt så håller ju inte färgen sig så länge…. Gahh hur ska jag göra? Är det någon av er fina läsare som har gjort en spray tan och vill dela med sig av vad ni tyckte? 🙂 Har alltid så svårt att bestämma mig när det kommer till att lyxa till det för mig själv, jag unnar mig ju aldrig saker, första gången var nog nu i Japan så jag måste lära mig att unna mig saker här i Sverige också, som att jag ska boka in en nageltid för mig och mamma när jag har en lucka ledig från jobbet, det kommer bli hur mysigt som helst 🙂
Lyckades även boka in en tid hos ungdomsmottagningen på tisdag, fick en tid i Solna då det inte fanns någon ledig tid i Sollentuna, och då det är panik kris med mina p-piller så kunde jag inte vänta tills nästa vecka, så jag känner mig så lättad att jag fick tid så snabbt, annars hade det blivit lite jobbigt haha 🙂
Nej hörrni, nu ska jag fortsätta jobba på lite, ska hitta en lösning till Lund resan, fortsätta planera veckan och sedan leta efter bra kameror på nätet, ett bra avslut på denna veckan, imorgon kör vi igen, ny vecka och nya möjligheter till att skapa sig det livet man vill ha, det är bara du som bestämmer hur det ska bli och det är bara du som kan göra dom valen, inget val är rätt eller fel, för bara det känns rätt och bra för dig, så är det rätt. Glöm inte det! KRAM
2014-10-12 18.54.00
2014-10-12 18.54.13
2014-10-12 18.54.27