Kontraster

God eftermiddag ^^ hur har ni sovit inatt? Jag har sovit bra, sovit som en stock igen och vaknade nu vid 12, haha det nya jobbet kör verkligen slut på min energi men jag tror att jag kommer in i det snart, måste nog bara vänja mig med de nya arbetstiderna 🙂
Hade i alla fall en bra dag igår, en dag som började på ett sätt men slutade på ett annat, kontraster ni vet haha men det är bara roligt, jag gillar det 🙂 Att börja dagen med att stå i en hoodtröja, jeans och stövlar för att jobba i leran och slita med att plocka sten, släpa kvistar och sedan slänga allt på tippen, för att sedan ändra utstyrsel och humör helt inför kvällen 🙂 Mina nya mörkblåa byxor från Esprit och min nya babyblåa blus som jag köpte i Japan fick invigas för drinken med Ava på Sky Bar, kände mig faktiskt rätt så snygg för en gång skull och det gör jag inte ofta kan jag säga er 😉 Vi hade det jättetrevligt, snackade en massa och drack goda drinkar, jag drack en passion & mango daiquiri och en appletini som ajag njöt av, riktigt gott var det haha 🙂 Sen så har jag aldrig sett så mycket folk på Sky Bar förut, det kom in nytt folk hela tiden, och alla i sällskap på minst 5 pers haha så det var bra att vi kom dit tidigt för annars hade vi inte lyckats få sittplats 🙂 Men det är kul när det är mycket folk ute, då känner man verkligen av stämningen ^^
Men nu är det söndag och det finns lite nödvändigheter man måste få gjort, ska fixa matlådor för veckan, planera min vecka, kanske boka tid för en spray tan, boka tid hos Ungdomsmottagningen, skriva ner mina tankar kring en idé jag har och sen ska jag bara ta det lugnt 🙂 Juste, kolla efter en ny kamera tänker jag också göra, känner att jag behöver uppgradera mig, har ni något tips på en grym kamera som inte är allt för dyr men som ändå tar riktigt grymma bilde? Tipsa gärna för jag är helt vilsen i kameradjungeln 🙂
2014-10-12 12.38.54
2014-10-12 12.39.24
2014-10-12 12.39.51
2014-10-12 12.41.13
2014-10-12 12.41.44
2014-10-12 12.42.21