Frukostmöte

God morgon god morgon, hur mår ni denna fredag? 🙂 Redo och längtar efter helgen eller? 😉 haha Jag ser framemot helgen då jag verkligen behöver vila, känner mig helt slutkörd i både sinnet och återigen i kroppen som gör ont, så jag ser framemot att ha en lugn helg framför mig 🙂 Jag och älsklingen ska kanske ta en massage på Centralbadet imorgon om vi lyckas få en tid, vi båda känner att vi är värda det med tanke på hur hårt vi jobbar haha 🙂
Jag har i alla fall varit på ett frukostmöte på jobbet precis, pratade om sånt som är viktigt att veta, saker som är bra att tänka på, lite allmäna saker samt åt god frukost 🙂 Har dock 2 timmar att fördriva då jag inte börjar mitt pass förens om 2 timmar haha så då är frågan vad jag ska göra? Jag kommer nog prova lite kläder från Esprit, kan ju vara bra att bygga upp en garderob med Esprit kläder haha ^^
2014-10-10 10.19.19
2014-10-10 10.19.42
2014-10-10 10.20.04