Det Öser Verkligen

Wow vilket väder vi fick vakna till idag, det verkade regna och blåsa så mycket ute hos älsklingen på Värmdö att strömmen gick nu på morgonen, wow vad kul haha 🙂 Jag som hade lite tid över till att hinna ladda upp mina resebilder till inlägg nummer 1 men det gick tyvärr inte, hoppas det fungerar ikväll. Regnet öste, det öser fortfarande, verkligen så hela jag blev dygnsur under min lilla promenad till bussen, tur att jag hade med mig ett stadigt paraply för annars hade det nog blåst sönder och jag blivit nyduschad haha 🙂 Har trängts med en massa på bussen, köat vid Slussen för att komma upp till tunnelbaneperrongen (jag skulle tagit bild på det om jag inte hade så mycket att bära, men hela nedervåningen vid spärrarna var proppad med folk haha) trängts lite till men sitter nu på jobbet och andas ut lite. Är så trött idag då jag körde en långdag med jobb igår, jobbade till kl 16 här i solna men sen behövde dom hjälp i Gallerian så ställde upp fram till stängning, vid kl 20. Så jag jobbade från 9:45-20 igår… Det blev en lång dag så idag så mår man haha idag blir det att bara jobba till kl 18 för att sedan bara ta det lugnt 🙂
Vad ska ni ha för er idag? 🙂 Dancing in the rain eller något annat roligt? 🙂 Tänk på att idag är en sån dag som är perfekt att bara vara på, inte bry sig om sminket eller håret då regnet ändå förstör det och bara njuta av att inte bry sig, skulle inte det vara härligt att göra ibland? 🙂 Gör det idag haha 😉 Kram på er ^^
2014-10-08 09.13.05
2014-10-08 09.13.23