Babor Ansiktsborste

Kommer ni ihåg att jag för kanske snart 1 år sedan köpte en ansiktsborste från Babor? Som jag har låtit stå i mitt skåp helt oanvänd? Tills nu 😀 Bättre sent än aldrig som jag alltid brukar säga men i söndags så testade jag äntligen den tillsammans med mamma haha 🙂 Vad jag tyckte? Jag gillar ideen, att liksom borsta bort det smuts som glöms kvar efter sin vanliga rengöring med hjälp av ett vibrerande borsthuvud, så att man får bästa möjliga resultat. Som man brukar säga ”du borstar väl inte tänderna utan en tandborsta?”, det är på samma sätt med den här borsten. Att man med hjälp av ”tandkrämen”- som är en rengöringslotion, och ”tandborsten” – som är ansiktsborsten helt enkelt borstar bort smutsen, hur smart som helst 🙂 Borsten kändes dock hårdare än vad jag trodde den skulle vara, trodde den skulle vara mjuk och kännas som en mjukt skrapande fjäder mot huden men den kändes väldigt kompakt, men den gjorde ändå sitt jobb haha 🙂
Jag tvättade först bort mitt smink innan jag tog en klick av min rengöringslotion från ACO på borsten, klickade ut det lite överallt på ett fuktigt ansikte och satte sedan igång vibrationerna. Det känns, inte jättemycket, men man känner hur det kittlas i huden (speciellt kring näsan haha) och det ger en skön massage till sina ansiktsmuskler. Jag vet inte riktigt hur länge jag körde med den men vi säger runt 5 min, sen så såg man hur mycket smuts man hade missat haha Stråna på borsten var ju täckta av sminkrester och säkert smuts från när man varit utomhus 🙂 Så den fungerar och tar bort det man omedvetet missar, det som har greppat tag om huden 🙂 Den kommer bli en självklar favorit när det kommer till min rengöring 🙂 Avslutade hela processen med att badda på lite ansiktsvatten från ACO, smörja in ansiktet med min dagkräm från Declour och min ögonkräm från ett märke jag ej kommer ihåg 🙂 Sen var min skönhetsrutin för kvällen klar 🙂
Hur ser er skönhetsrutin på kvällen ut? Gör ni något speciellt? Dela med er, det är alltid kul att få lära sig nya skönhetsknep 🙂
2014-10-08 13.44.02
2014-10-08 13.46.27
2014-10-08 13.44.51
2014-10-08 13.45.12
2014-10-08 13.45.24
2014-10-08 13.45.40
2014-10-08 13.45.54