En Tisdags Morgon

”God” morgon, jag har haft det riktigt kaotiskt denna morgon, inget har fungerat som jag velat och jag känner mig så ful och så otaggad på jobb just nu att jag bara vill lägga mig under täcket igen. Usch, Jag gillar verkligen inte när det blir såhär, en bra start på dagen brukar alltid ge mig en fortsatt bra dag, så hur kommer det gå idag haha? Jag hoppas att det vänder när jag kommer fram till jobbet och får lite frukost i magen, glömde dock min youghurt hemma så det var ju mindre bra 🙁
Aja jag har på mig min nya trenchcoat idag, känner mig snygg i den haha så det livar upp denna annars tråkiga och dåliga morgon, har även min nya kjol på mig också, ska visa bilder på min outfit sen, hann inte ta några bilder under min spännande morgon haha så ni får vänta tills senare ^^
Hoppas er morgon började så mycket bättre än min, kram på er 🙂
2014-10-07 09.49.59