Ta Vara På Tiden

Min kloka mamma sa något väldigt klokt påvägen hem från Sollentuna Centrum idag, något som alla egentligen borde tänka mer på: Att ta vara på tiden och stunden. Allt ska gå så fortidag, man ska stressa och stressa och glömmer omedvetet som medvetet bort att ta vara på tiden man får tillsammans med sin familj, sina vänner eller bara möjligheten att se något vackert som en solnedgång t ex. Vi njuter inte av stunderna vi får, men det är något vi faktiskt borde göra så mycket mer, för vem vet hur morgondagen kommer se ut? Det kanske händer en tragisk olycka så att någon i din närhet försvinner allt för tidigt, du kanske skadar dig, ett krig kanske bryter ut som gör att samhället gör en tvärvändning; ja vem vet. Saker och ting kan hända så lyssna upp gott folk och släpp stressen för att njuta av stunden. Ta dig tiden till att njuta av din omgivning, dina nära och kära, att du mår bra och lever. Stanna upp och se det vackra i världen 🙂
Är i alla fall hemma från skosökandet nu, hittade ett par inne på ecco som jag funderar på men vill se om jag hittar några fler alternativ på nätet först innan jag bestämmer mig, träffade även på Ava inne på H&M så stod och pratade lite kort om resan och allt som har hänt de senaste veckorna innan jag kände att jag inte kunde låta mamma stå och vänta längre haha, inte snällt att låta folk vänta haha 🙂 Ska skriva klart mitt japan inlägg också, det blir nog 2-3 inlägg skulle jag tro då det finns så mycket att berätta men det blir bara kul för er att se alla fina bilder haha ^^ kram kram
2014-10-06 18.37.50
2014-10-06 18.37.16
2014-10-06 18.36.55