Saker Att Få Gjort

Hej på er, idag är det måndag och precis som jag har lovat er så ska uppdateringen på bloggen bli på topp igen 🙂 Jag mår så otroligt mycket bättre idag så nu orkar jag göra mer än att bara ligga i sängen och klaga på hur synd det är om mig som har så ont haha 🙂 Så nu är jag back on track!!
Det jag hade tänkt få gjort idag är att skriva klart mina inlägg från resan och få upp ett sånt inlägg idag, hitta ett bra bildredigeringsprogram då det jag har nu går mig lite på nerverna (jag kan bara ändra storleken på en bild åt gången, något som tar evigheter), planera min vecka utifrån mitt jobbschema, boka in en nageltid då jag helt glömde bort att fixa dom när vi var i Japan, försöka hitta en bra salong för att göra en soldusch, spåna lite på en ny header/layout på bloggen, skriva lite mail och kanske åka till centrum med mamma för att hitta ett par svarta stövletter. Det lät inte som att det var så mycket att få gjort i alla fall, lite skönt ändå men lika bra att sätta igång nu på en gång så att jag ändå hinner med allt, jag har ju en tendens att skjuta på allt haha 🙂
Men hur mår ni mina underbara läsare? Det är ju måndag idag så ni har en helt ny vecka framför er att skapa den tillvaron ni vill ha, glöm inte att ni är författarna till ert liv, så greppa tag om pennan och börja skriv 😀
93532-Its-Monday