Helt Off

Jag är verkligen helt off den här veckan, det enda som cirkulerar runt i min hjärna är att jag ska kämpa mig igenom dagen så att jag sedan kan åka hem och försöka återhämta mig, försöka stretcha ut ryggen. Jag vet inte vad som har hänt en min rygg känns pajj, det sitter vid sidan av svanken, till höger och känns som att man har suttit med dålig hållning i oändligheter. Ni vet när man inte sitter/ står rak i ryggen så kan det liksom ila till lite sen när man sträcker på sig? Ni vet nog vad jag menar, och just nu känns det som att ryggen har fastnat i den smärtan oavsett om jag sitter, ligger ner, står upp, står med rak eller krokig rygg. Vet inte vilken ställning som är räddningen för ryggen, testar allt jag kan tänka mig som att kuta ut ryggen, sträcka ut mig raklång, twista ryggen lite osv men inget hjälper. Jag sov knappt något natten till idag då jag inte fick det bekvämt för ryggen så jag hoppas det blir bättre inatt. Har lindat in mig i en varm vetekudde just nu för att se om det kanske hjälper mot värken, det kanske är lite inflammerat och hjälpen kan vara att tillföra direkt värme, så jag hoppas. Imorgon blir det ju att jobba igen så vill gärna klara mig igenom en jobbdag utan att behöva stretcha framför alla kunder 🙂
Jag lovar att snart vara back on track, så fort ryggen inte känns som den tillhör en 80-åring så blir energin och inläggen på topp igen, I promise, kram på er, hoppas ni har en roligare fredag än jag <3
2014-10-03 22.05.41
2014-10-03 22.06.06

One Comment

  1. Aj aj Emilia…passa dig….låter som ländryggen…..en liten röntgen vore kanske på sin plats….så där har jag emellanåt fast jag inte är 80 bast.