Det Blir Att Jobba Idag

Hej hej alla fina läsare, hur mår ni idag? 🙂 Med mig är det sisådär, ryggen gör fortfarande ont och hela kroppen känns trött och utmattad, det känns bättre än igår men är inte helt återställd 🙁 Sov även lite halvdåligt, vaknade till hela tiden av att behöva gå på toaletten, tror jag gick på toa 10 gånger inatt haha 🙂 eller av att behöva vända på mig så att ryggen skulle sluta göra ont, men jag känner mig ändå relativt ”pigg” trots det. Hade gärna spenderat hela dagen i sängen så att jag kunde få återhämta mig men jag blev inkallad på jobb i Esprit butiken i Skärholmen och då jag har lite svårt att säga nej om jag verkligen inte har en anledning till att inte ställa upp som om jag har andra planer eller nått så jag tackade ja, jobbet är bara i 3 timmar och då jag känner mig bättre i kroppen så kommer jag nog orka det. Hoppas bara inte det kommer slå tillbaka att jag blir sämre och, jag får hoppas på det bästa 🙂
2014-10-02 14.15.44
2014-10-02 14.15.58
2014-10-02 14.16.11