Det Kanske Är Jetlag

Det är verkligen stor skillnad på Stockholm och Tokyo kan jag säga er, för er som har varit i en riktig storstad förstår nog vad jag menar 😉 Det är så platt här, så tomt och en stor kontrast från vad jag har upplevt de senaste 2 veckorna i Tokyo, från skyskrapor till max 5 våningar höga byggnader ger en annorlunda känsla 🙂 Jag ska påbörja ett inlägg om min tid i Okinawa som ni förhoppningsvis får läsa redan ikväll eller imorgon, är ju så mycket att berätta så jag ska försöka få ner så mycket som möjligt i ett inlägg 🙂
Men jag hade en trevlig stund med Lotta i stan idag, vi promenerade runt lite i vår charmiga lilla stad innan vi satte oss på en bänk i solen vid stureplan för att prata vidare om min resa till Japan, om vad som här hänt här hemma sen sist och lite allmänt nödvändigt tjejsnack 🙂 Hon ska själv ut och resa om två veckor, hon ska på en träningsresa till Portugal så man är lite avis haha Vill gärna åka iväg igen och uppleva världen så jag får se till att det blir en resa snart igen ^^
Nu ligger jag dock hemma helt utslagen i sängen, min rygg gör så ont och hela kroppen är utpumpad på energi, vad tusan har hänt? 🙁 Min älskling känner sig lika dålig han också så vi tror att det är någon effekt av jetlag, det är inte kul alls 🙁 Så det blir att vila för oss båda, det är tur att jag är ledig imorgon också men tycker synd om min kärlek som måste upp och jobba, skickar en massa styrka <3 Har bunkrat upp med varma koppen att dricka, lite körsbärstomater, har alla mina filmer på datorn och ligger nerbäddad. Här tänker jag ligga resten av dagen, så hoppas jag att jag blir bättre tills imorgon 🙂 2014-10-01 17.11.14
2014-10-01 17.11.32
2014-10-01 17.11.47
2014-10-01 17.12.04