Tisdag

God morgon, Mår ni helt fantastiskt denna morgon och vaknade med ett leende? 🙂 Det gjorde jag, nästan i alla fall då jag fortfarande var lite trött när klockan ringde, sen var det så kallt utanför täcket att jag inte ville kliva ur sängen haha Nu är hösten verkligen påväg eller snarare redan här, kanske dags för mig att använda min nya höstjacka då så jag kan hålla värmen med stil, min snygga trenchcoat från Burberry, jag döör verkligen över hur snygg den är 🙂 Ni ska få se den sen ^^ Nu får jag däremot gå i min blazer till jobbet, jag ska jobba samma tider idag som jag gjorde igår: 9:45-16, så det blir en kort jobbdag men det är skönt, då får jag en liten mjukstart efter min långa semester, är även ledig imorgon och på torsdag, HIGH FIVE, så då blir det att hitta på något skojigt 🙂 Efter jobbet så blir det träning på något SATS center, tror det blir på det vid Sveavägen då det är nära och bra (= lätt att hitta för mig haha 😛 ), har saknat träningen så mycket, känna hur musklerna jobbar, svetten rinner, hur man utnyttjar varenda liten energikälla för att orka ta sig till sista settet och känslan av stolthet över sig själv som man får efteråt, det är underbart 🙂
På bilden kan ni även se en av mina nya väskor jag köpte i Tokyo, från märket Samantha Vega, visst är den snygg? 😀
20140930_080907
20140930_080947
20140930_080958
2014-09-30 09.19.47
2014-09-30 09.20.29

2 Comments

 1. Åååååååååååh, vad snygg du är!

  Har läst dina Japan-inlägg och det låter som om ni haft det super! Riktigt avundsjuk! Ska vi ta nästa drink och prata om resan på fredag, eller nästa vecka?

  Kram

  • Hej ^^
   Åhh men tack så mycket, right back at ya 😉
   Haha ja vi har haft det helt amazing därborta, ville verkligen inte åka hem i lördags 🙁
   Ja men ska vi boka in något nästa vecka då? När passar det för dig? 🙂
   Kram kram