Ingen Energi

Haha alltså idag gick träningen inte bra för fem öre, shit vad trött jag var 🙂 Kände mig helt utmattad, ont i ryggen och sömnig innan jag ens klev upp på rullbandet, då är det illa haha Orkade (knappt alltså) i alla fall gå en powerwalk i 30 minuter så känner mig ändå stolt att jag tränade 🙂 Tänk på att varenda sak ni gör mot ert mål är betydelsefullt oavsett hur stort eller litet steget var, allt ni gör räknas och tar er ett steg närmare 🙂 Jag känner även hur en infektion börjar ta tag om kroppen, kanske är en reaktion av att ha kommit hem från semestern så får nog ta det lugnt med träningen ändå. Lite trist, men vill man bara säcka ihop på rullbandet av trötthet om man inte ens går i ett jättesnabbt tempo så ska man lyssna på kroppen, för det är inte bra 🙁 Tråkigt om det är så, men får utnyttja mina 2 lediga dagar nu till att vila upp mig 🙂
Imorgon så ska jag möta upp Lotta för att berätta om allt från Japan haha Det kommer bli så kul och mysigt, längtar!
2014-09-30 17.28.02
2014-09-30 17.28.20