Hemma!!

Hej mina fina darlings, nu så är jag hemma i Sverige igen 😀 Det känns så konstigt att vara tillbaka då vi hade det så bra på andra sidan jordklotet i storstaden och alla upplevelser. Det kändes även som att vi var borta jättelänge att det blir ovant att vara tillbaka till Stockholm och vardagen igen, men det är väl charmen med semester 😉 Mina föräldrar och älsklingens mamma mötte oss vid Arlanda när vi landade vid 20:30 tiden, stod och pratade lite om resan innan vi åkte till vardera hem så vi fick spendera lite egentid med sin familj. Väl hemma så fikade jag med familjen, berättade om min resa och delade ut lite presenter, dom fick bland annat lite animegrejer, lite pokemongrejer och en ny kökskniv där vårt efternamn är ingraverat på japanska, så ballt 😀 Orkade inte vara uppe så mycket längre än till midnatt så när jag lade mig i sängen så slocknande jag direkt, tjaa det är väl det som ca 16 timmars flygresa gör med tröttheten haha men det var även skönt att jag kunde somna vid den tiden så att jag kunde vakna upp på Stockholmstid idag, ingen jetlag alltså, yeeey 😀
Idag så är det lite småfix som står på schemat, det blir att ta det lugnt idag för att ladda batterierna inför jobbet som jag redan ska tillbaka till imorgon, men jag har en del viktiga saker att ta tag i som att betala alla mina räkningar, kolla all min post jag har fått de senaste veckorna, gå igenom min mail som i princip har varit orörd sen jag åkte haha, skicka iväg lite mail, packa upp min resväska, städa rummet, tvätta en jäkla massa kläder från resan haha, föra över alla bilder till datorn, förbereda lite inlägg från resan för er och planera veckan som kommer så att jag har ordning och reda 🙂 Det låter som en bra söndag där jag kommer få mycket gjort, nu är det verkligen back to sina rutiner som gäller, så tråkigt men ändå lite skönt på samma gång 🙂
Men nu ska jag äta frukost, blev sugen på havregrynsgröt av någon konstig anledning så det blir en skål med lite frusna hallon på toppen (en otroligt god kombination), en kopp chaitee, två kokta ägg och två mackor på det, ska ta igen de sista avsnitten av Masterchef också som jag har missat så det programmet rullar i bakgrunden på datorn, bra start på dagen 😀
Vad ska ni hitta på idag mina fina? Så härligt att vara i samma tidszon som er igen så att jag kan få ha en bättre dialog med er haha Men hur kommer ni spendera eran söndag? Kram kram ^^
2014-09-28 13.04.39
2014-09-28 13.04.54
2014-09-28 13.05.07
2014-09-28 13.05.19
2014-09-28 13.05.31