Första Jobbdagen Imorgon

jag fick några av alla mina punkter för dagen avbockade i alla fall, saker som är tråkiga som städningen och räkningarna drar jag ut på som vanligt men det blev gjort tillslut. Älsklingen kom förbi så då blev man ju lite distraherad när man har någon att pussa på 😉 Så det enda jag har kvar att göra är att förbereda reseinlägg för er, skicka några mail och planera min vecka som fortfarande är lite otydlig, men det tar jag imorgon istället 🙂 Då väntas det jobb till 16 så då kommer jag hinna med att träna efteråt och sedan planera veckans skojigheter efter det 🙂 Nu väntas det i alla fall sömn så att man orkar med sin första jobbdag på några veckor haha känns som att jag har glömt det mesta med Esprit men det lär komma tillbaka till skallen igen så fort man gör allt, det är ju trots allt som att cykla 🙂
2014-09-28 22.13.20