Shop Til We Drop

Mina fötter gör så ont just nu efter att ha promenerat runt och shoppat en massa i Ginza området i 6 timmar, i mina klackar som förövrigt är väldigt sköna men som vi alla nog vet så gör klackarna lite ont för eller senare 🙂 Det blev en del shopping i alla fall, blev först sminkad inne på Dior av en trevlig tjej som kunde prata engelska haha, det kostade ingenting att bli sminkad då dom promotar Diors nya linje Diorskin Star, så då kunde man bli sminkad gratis och ta ett fotografi av sin nya look vid deras monter… ehh det var ju givet att jag skulle göra det så efter sminkningen (jag fick tyvärr inte till någon bra bild på sminkningen, har en dålig fotodag tyvärr 🙁 ) så tog jag och älsklingen en bild tillsammans och den blev såå underbart fin, den bästa bilden på oss och jag älskar dem <3 Köpte med mig en ny conseler och en ögonskuggspalett också, fick lite samples med mig och sen så fick jag en fin liten blombukett som tack, så otroligt snällt av dom ^^ Alltså servicen och bemötandet vi har fått i allmänhet här är helt amazing, blir verkligen så glad av all hjälp och glädje vi får, det är så olikt Sverige då alla här verkligen lägger tid på en och verkar glada över att få hjälpa till 🙂
När jag hade blivit lite fin så var det dags för oss att shoppa tills vi droppar, bokstavligt talat, har sprungit runt med flera påsar i handen och shoppat från de fina märkena som Burberry, igen haha och Dolce & Gabbana, så fina påsar man får också, det är minst lika kul att få som innehållet i påsen haha 🙂 Mat åt vi ju också, vi hamnade på Hooters haha ni har nog hört talas om den Amerikanska restaurangen, där jag fyllde på magen med lite kött och kycklingvingar och älsklingen åt en burgare och kycklingvingar, mums 🙂 Nu är vi däremot väldigt trötta, shopping tar verkligen slut på sin energi så nu är vi på hotellet för att ladda om lite, får se vad vi gör sen, men vi funderar på att kanske gå till någon bar och kanske gymma lite innan 🙂
Vad har ni för er just nu? Eller ni kanske inte har vaknat än haha 🙂 Glöm inte att fånga dagen, det är ju måndag idag och det innebär en ny dag och en helt ny vecka med möjligheter, omfamna det 😀
P1030412
P1030422
P1030423
P1030455
P1030458
P1030500
2014-09-22 17.44.58
2014-09-22 17.43.47
2014-09-22 17.44.10
2014-09-22 17.44.27
2014-09-22 17.44.44