The Black Trench

Gaaah jag gick vilse idag igen haha men den här gången så var det så mycket värre då jag virrade runt i lite mer än 2 timmar innan jag lyckades ta mig till tatueringsstudion där älsklingen var, en session till sen så är han klar 🙂 Det hela problemet började med att tåglinjen jag skulle ta inte stannade vid stationen jag skulle gå av vid (för det gör den tydligen inte på helger 🙁 ) så jag åkte för långt, blev så förvirrad men tänkte att jag bara tar samma linje tillbaka men det var korkat för den skulle inte åka samma stationer, så jag hoppar av vid en station, åker tillbaka till dit jag var från början, åker om alla tunnelbanelinjer, hoppar av vid en annan station och hoppades att jag gick rätt efter en persons vägbeskrivning, men med min känsla för att hitta så var jag så orolig om jag gick fel, meeeen jag hittade 😀 Thank Goooood haha, kände mig så olycklig under min tid som vilsen så jag blev så glad när jag mötte älsklingen ^^ <3 När han blev klar med sin tatueringstid så åkte vi in till det centrala Tokyo för att se det området och för att äta något, vi hamnade på någon fin restaurang på den 35e våningen i en byggnad och åt något som jag inte kommer ihåg vad det heter, men det är i alla fall när man steker maten själv framförsig i en panna fast vår servitris lagade maten åt oss haha lyxigt ^^ Gott var det också, det var kött och grönsaker som stektes i någon sojasås, socker och vatten, har inga bilder av det på mobilen utan bara i min kamera så ni får se sen när jag kan få igång nätet på datorn 🙂 Mätta och belåtna så tänkte vi utforska området lite, men vi kom inte långt innan vi såg en Burberry butik vi gick in i, och det blev lite shopping ^^ Jag har hittat min höst/tidig vinter jacka!! 😀 Det är en svart trenchcoat som är så jädrans snyyyygg!! 😀 Burberry gör lätt de snyggaste trenchcoatsen och den här kommer jag kunna ha i flera flera år framöver, så det är en investering 😉
Men nu är vi på hotellet igen och har lämnat påsarna, köpte även en klänning inne på Forever 21 ^^, har duschat och ska fixa oss lite innan vi ska se vad Tokyos uteliv erbjuder, vi fick lite tips från killen som tatuerade älsklingen om vart man ska gå och inte gå så nu vet vi vad vi ska hålla utkik efter 🙂
Hoppas ni får en underbar lördag hemma i Sverige, vad är era planer för idag? Berätta gärna och glöm inte att leeee!! 😀
2014-09-20 20.52.00