With My High Heels On

We went to Ginza district for some evening shopping 🙂 Okej jag ska inte skriva på engelska, men tycker det är lite roligt att blanda lite ibland, svengelska är alltid en hit ^^ Nej men jag och älsklingen åkte ju till Ginza efter vår vila för att kolla lite i deras butiker, och då Ginza är ett område där alla de fina märkena som Burberry, Chanel och Gucci håller till så finade jag till mig lite med mina svarta pumps för att känna mig mer som hemma i de lyxiga butikerna 🙂 Visst är dom snygga? Jag gillar dom väldigt mycket och jag kände mig lång och ståtlig när jag trippade runt med dom längs gatan. Lång blev jag som sagt, tror nog jag fick några blickar då jag var så pass mycket längre än de japanska tjejerna, men vad gör det, det är snyggt 😉 Det roliga var ju att jag fick huka lite med huvudet för att komma på tunnelbanan hahaha så lång blev jag haha 😀 Shoppingen gick i alla fall bra, fick med mig en turkos/babyblå blus från Adora (tror det hette så ^^) så jag blev glad, shoppingen börjar verkligen ta fart så imorgon kör vi all in med minst 2 plagg vid dagens slut haha ^^
Men nu mår fötterna lite som dom förtjänar, det var första gången jag använde skorna så fötterna känns lite ovana med skons form och lite ömma efter dagens alla promenader med både mina låga skor och de höga, har ni något bra tips på någon ”kur” för ömma fötter? Är fotbad eller massage det bästa? Eller kanske både och haha 🙂
2014-09-19 23.17.04
2014-09-19 23.17.29