En Dag I Tokyo

Hej hej hej underbara, hur mår ni? ^^ Med oss är det toppen, bara ont i fötterna av allt gående haha 😉 Imorse så sov vi i alla fall ut till 11 tiden innan vi duschade, gjorde oss iordning och hade siktet inställt på att besöka Shinjuku, alltså storleken på den här staden är inte att underskatta, den är gigantisk och Stockholm framstår som en liten bakgård i jämförelse haha 🙂 Om ni tittar på deras tunnelbanesystem på bilden nedan så förstår ni vad jag menar haha ^^ Vi skulle till Shinjuku för att dels kolla in vad det distriktet hade att erbjuda samt för att besöka en tatueringsstudio då älsklingen ska fortsätta bygga på sin tatuering han har på armen, en halvsleev ska han göra 🙂 Men innan dess så smet vi in på Gucci för att handla lite åt honey men det blev något för mig också, min första lyxshopping yeeey 😀 Det blev en basic t-shirt som var så snygg, ska visa er sen.
Älsklingen fick börja tatuera sig direkt så det innebar att jag fick underhålla mig självi några timmar så jag gjorde ett tappert försök att åka tunnelbanan själv tillbaka till Shibuya… hur det gick?… jag gick ganska mycket vilse och fattade ingenting om vart jag skulle haha hej vilsen turist, men ni ser ju på deras tunnelbanesystem att det är endel att hålla koll på och när man inte fattar språket så blir det inte lättare haha men jag lyckades ta mig till Shibuya tillslut så jag vandrade omkring lite, kollade in tipset jag fick från Nathalie om Shibuya 109 som är en ca 8 våningar byggnad med bara tjejkläder och accessoarer från top til bottom, ehhh Nice som tusan ju haha Jag hittade faktiskt en enkel men snygg klänning i en av deras butiker som sitter väldigt snyggt på kroppen, nu börjar shoppingen komma igång för mig haha 🙂
Mötte sedan upp älsklingen, den biten av hans sleev som var klar såg väldigt snygg ut så jag tror det kommer bli riktigt snyggt sen när det är klart, drog sedan och käkade lite curry och hamnade sedan på ett…. Maidcafe 😀 För er som inte vet var det är så är det ett cafe där de anställda är klädda som maids och är extra trevliga och tillmöttesgående, dom lärde oss bland annat vika lite origami svanar och uppträdde med lite dans, vilken energi alltså haha Japanerna vet verkligen hur man livar till det ^^
Men nu är vi på hotellet igen och ska snart sova, imorgon så är planen att besöka den stora Animesidan i Tokyo (någon därhemma som är lite avis? 😉 ) och shoppa ännu mer 🙂 Jag hoppas ni har det helt amazing hemma i Sverige, berätta gärna om vad som hemma i skandinavien, vad är det jag har missat? 🙂
2014-09-19 00.56.35
2014-09-19 00.56.52
2014-09-19 00.57.13
2014-09-19 00.57.44
2014-09-19 00.57.59
2014-09-19 00.58.17
2014-09-19 00.58.31
2014-09-19 00.58.54
2014-09-19 00.59.23
2014-09-19 00.59.37

One Comment

  1. Klart man är avis! Är ju en riktig anime och manga nörd ju! 😀
    Har inte hänt så mycket här hemma, mest varit sjuk till och från faktiskt. Verkar smittas om vartannat, känns trist, men varit på en kul vinprovning med Spot & Tell och snackat med bloggaren och modellen Stina Almer om du vet vem det är. Hon och en kompis har tydligen startat en eventbyrå som heter Hype! Events och det är kul att se hur de går till väga. Hoppas det blir fler event i höst som vi kan gå på ihop när vi båda är hemma i Sverige.

    Massa kraaaamar och ha det fortsatt underbart i sagornas land!