I Okinawa!

Heeeej 😀 Det här är mitt allra första inlägg till er som jag skriver på Japansk mark, hur coolt är inte det? 🙂 Jag och min älskling har spenderat en hel dag här i Okinawa där vi bara har tagit det lugnt, tagit en promenad runt i området och haft det underbart bra 🙂 Flygningen och allt gick jättebra frutom transferen mellan Tokyo och Okinawa då vi var tvungna att checka ut bagaget, checka in igen och byta terminal inom loppet av 1 timme…. haha vi stressade som faan, svettades som faan av värmen och stressen då vi sprang och var vilsna som faan då vi inte fattade vart vi skulle då ingen av oss har varit på den flygplatsen men vi hann med flyget med hjälp av snälla medarbetare som visade oss rätt, phuuu tacks så mycket haha 🙂 Men att flyga från Stockholm-London och från London-Japan gick i alla fall bra, var inte så ”farligt” eller så nervöst som jag trodde det skulle bli att flyga 12 timmar men det var verkligen dötrist då man inte kunde göra så mycket och tiden gick så jäkla långsamt haha, dom hade i alla fall ett bra utbud av filmer så satt och kollade på bland annat The Other Woman, Bad Neighbors och nya Godzilla 🙂 Sov dock inte så mycket på planet, sov liksom i perioder av kanske 10 minuter så jag har inte sovit ordentligt sen natten till tisdag haha så det ska bli skönt att få sova ut i Hotellsängen här i Okinawa 🙂 Här i Okinawa, Chantan området som vi bor är det jättefint, det känns och ser ut lite som Las Vegas (av vad man har sett av Vegas på film och bilder osv 🙂 ), vi har det otroligt varmt men ändå skönt, utsikt mot vattnet från vårt hotellrum och vi har redan utforskat området efter butiker och spelhallar haha Trots den trötta energin vi har haft idag så har vi hunnit med att lyxa till det ordentligt med en helkroppsmassage i 60 minuter som var sååååååå skööööönt!! Det behövdes verkligen för kroppen min efter att ha suttit ner i flygplansstolen i så många timmar och det kändes så lyxigt, ville inte att timmen skulle ta slut, somnade ju nästan ^^ Sen har vi larvat oss inne i en av alla de tusentals spelhallarna dom verkar ha här, finns ju ett vid varje hörn haha, ätit god Tempura och nudlar, även en burgare åt vi och så har vi känt oss som locals då vi handlade lite frukt och dricka vid deras supermarket woohooo 😀 En bra första dag har det varit och imorgon så bär det av till en strand där vi bland annat ska snorkla, bada, sola och åka en sån fallskärm som dras med hjälp av en båt (om dom har det där), sen får vi helt enkelt se vad dagen för med sig 🙂
Men hur mår ni då? Talk to me, har ni det bra hemma i Sverige? vad är klockan nu hos er? Hos oss så är det strax över halv 10 på kvällen så jag ska alldeles strax checka ut för att få en ordentlig sömn, men ville bara kika in för att säga hej, jag hoppas ni har det underbart hemma i Sverige, kram kram ^^
P1020664
P1020665
P1020669
P1020670
P1020672
P1020674
P1020675
P1020678
P1020684
P1020685
P1020686
P1020693
P1020698
P1020702
P1020710
P1020712

One Comment

  1. Fina bilder Emilia…men var är alla människor…trodde det var trångt i Japan….!!????Vilket fint hotell ni bor på också!!!! Ha det så härligt, kram från Kicki