Packar Packar Packar

Jag. Är. Så. Pirrig. Att. Jag. Inte. Vet. Vart. Jag. Ska . Ta. Vägen!!! haha Jag är så nervös, spänd, glad, lycklig, nyfiken och exalterad över att det snart är dags att åka iväg till Arlanda, alla möjliga känslor på en och samma gång 😀 Jag har svårt att begripa att det verkligen är dags, att lilla jag ska iväg på en semester till andra sidan jordklotet tillsammans med min kärlek. Jag måste drömma… MEN DET GÖR JAG INTE!!! HAHA 😀 😀 Jag ska börja packa ner all my stuff i min rosa fina resväska och sedan försöka hålla mig vaken till 4 inatt då det är dags att börja rulla ut till flygplatsen. Jag har i alla fall ett avsnitt av Geordie Shore som får hålla mig sällskap i drygt 45 minuter, har kanske ett avsnitt av senaste Masterchef att se också om det har kommit ut annars så får jag underhålla mig på något sätt 🙂 Förbereda lite inlägg för er ska jag också göra så det ska jag fixa så fort jag har packat klart 🙂
Snart så snart sä snart så, Gaaah!!
2014-09-09 21.53.37
2014-09-09 21.55.19
2014-09-09 21.55.38