Carry On

Hej på er alla, jag ber så hemskt mycket om ursäkt för bristen på uppdatering i bloggen idag men både min kropp och mitt sinne håller redan på att checka ut för semester så hela jag är som en trött degklump som vandrar omkring haha Hela jag har redan checkat ut men jag ska se till att kämpa mig igenom mitt jobbpass imorgon, jobbar 10-19 då så det är bara att tänka att det är sista jobbpasset på nästan 3 veckor 🙂 FÖR I ÖVERMORGON SÅ FLYGER VI IVÄG!!!!!!! Det är snart, väldigt snart dags att få resa iväg, som vi har längtat 😀 Mötte ju upp Ava en liten stund efter jobbet och shoppade det sista jag behövde, det blev dock bara en mascara men behövde inte så mycket mer haha, åkte sedan och mötte min älskling för att köpa en liten Carry On väska som jag kan ha med mig på planet, så nu är jag….. helt klar med mina förberedelser 😀 Det enda som behövs fixas är att packa och det ska jag göra imorgon…. iiihiii, sen så bär det iväg, jag kan inte fatta det 😀 Jag ska förbereda och tidsinställa en massa inlägg för er imorogn så ni har något att läsa medans jag sitter på flyget och sedan letar efter lite Wi-fi conection på plats i Okinawa, jag ska inte glömma er, absolut inte så jag ska uppdatera en massa för er när jag har möjlighet 🙂
Men nu blir det att föra över bilder från kameran och mobilen till datorn så att jag sedan kan radera dom och ha ett helt tomt galleri att fylla med underbara resebilder från när vi snorklar, solar, äter ute, upplever den japanska kulturen osv, underbart kommer det bli, en STOR KRAM på er!!
P1020623
P1020626
P1020627