Working On A Sunday

Woop wopp hej allihopa, vad har ni för er denna soliga och varma söndag? 🙂 Jag bellev inkallad igår att hoppa in under 12-18 passet på jobbet idag så jag sitter och äter lite lunch just nu 🙂 Lasagne från familjen dafgårds blev det, mmhmm den är så god haha 🙂 Jag har även släpat med mig nästan till 98% av alla mina ägodelar från min älskling som jag ska ta med mig hem till mig sen efter jobbet för att börja få ordning på packningen och tvätta osv. Det roliga är dock att allt jag äger fick plats i en mellanstor väska och en halv icapåse… haha visst äger jag mycket kläder och saker? 😉 Haha jag kommer liksom inte ens lyckas fylla halva min resväska haha men det är bara bra för då blir det mer plats för all shopping 😀 Haha nej men lite mer saker har jag kvar hos min älskling för det ska jag fixa med imorgon 🙂
Men nu börjar min lunchtid ta slut men ville bara kika in och säga hej, vi hörs sen alla fina, kram!
20140907_152726