Ett Steg Närmare

Ojoj vilken lång dag det blev idag, inte konstigt att jag ligger helt utpumpad på energi i sängen och ska snart avsluta denna veckan med en god natts sömn haha 🙂 Att jag direkt efter jobbet har tvättat en hel del kläder, rensat min resväska från alla loppiskläder jag istället tänker skänka bort då jag inte orkar ha att det bara ligger och skräpar, släpat upp resväskan från källaren till mitt rum, packat upp mina kläder jag tog med från älsklingen så att jag har allt synligt och även fixat lite på rummet så känner jag mig redo att sova. Vad har ni haft för er idag? Njutit av solen och en slappsöndag? För det är väl söndag idag? Haha att jobba helg gör mig lite förvirrad över vilken dag det är 😀 Imorgon så är det i alla fall måndag (Tror jag ^^) och bara 2 ynka dagar kvar tills vi åker, IIIHHHH. Det är väldigt nära och nu när jag ser resväskan på rummet, växelpengarna och känner av hur hjärnan drömmer sig bort så blir jag väldigt pirrig i kroppen. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska åka… drömmer jag? 🙂
Imorgon så ska jag i alla fall möta upp min fina vän Ava efter jobbet för att umgås lite innan jag är borta från Sverige i ca 3 veckor, det kommer bli så trevligt, och jag ska då passa på att köpa det sista jag behöver ha med mig 🙂 Men nu ska jag sova och drömma mig bort till Japan och den underbara semestern som väntar. Dröm sött fina ni, ni är bäst ^^
2014-09-07 22.03.49
2014-09-07 22.04.23