SEK Till YEN

Hej alla fina, jag lever haha Det har varit en sån intensiv dag att jag helt glömde bort att uppdatera för er, men nu är jag här 🙂 Hur har ni haft det idag? Har ni njutit av en ledig lördag i stan som alla andra, har ni sprungit tjejmilen (medaljsugen som jag är så funderar jag på att delta nästa år… om man får powerwalka loppet… haha 🙂 ), suttit i en park och solat, vad har ni hittat på? Berätta 😀
Jag fick ju väldigt mycket panik där imorse, sl var verkligen inte på min sida så jag fick springa till Mood för att hinna till min franstid, kom dock ca 5 minuter sent så jag kände mig så taskig mot tjejerna på Rapide Browbar, men jag fick genomföra min frans färgning i alla fall så tack för det 🙂 Det är nu som det är tråkigt att inte ha sällskap, då har man ju ingen som kan ta en bild under sin behandling haha I-landsproblem I know 😉 Nej men jag satte mig bekvämt i deras stol och fick en bit papper placerad under vardera öga innan tjejen började pensla på den svarta färgen. Jag bad om att få så mörka som möjligt så att det ser naturligt sminkat ut, så att man ser mer vaken ut 🙂 Efter ca 10 min av avkoppling så tvättade hon av färgen och jag möttes av en spegelbild där fransarna var mörkare, så skönt 🙂 Det kommer göra sig extra snyggt när jag får färg i Japan om några dagar (BARA 4 DAGAR KVAR!!!!) Det var en väldigt snabb process så jag gick sedan runt i lite butiker i jakt efter lite nödvändiga saker, hittade ingen bikini då det är lite sent ute att leta efter sommarkläder, men jag ska kolla lite mer på måndag och då köper jag även min mascara hade jag tänkt. Men lite hårborttagningsmedel fick jag med mig, yeey 🙂 Sen så var ju tanken att fixa naglarna, men jag kände att det kan vara roligare att lyxa till det ordentligt i Japan med alla möjliga behandlingar, så jag avbokade min tid och följde istället med älsklingen till Bromma Flygplats då han äntligen skulle få flyga ett plan, det vill jag ju inte missa 😀 Han hade verkligen hur kul som helst så det gör mig så glad att han gillade presenten, varsågod älskling ^^ <3 Då det inte är långt kvar nu tills vi åker så var det på tiden att vi växlade in lite svenska kr till japanska yen så att vi har lite fickpengar med oss, sånt kan alltid vara bra att ha när man ska äta, åka taxi, eller handla något i en butik som inte tar kort osv, så det är bra att ha både kort och kontant möjligheten... Detta innebär att det inte är länge kvar nu, jag kan inte fatta det…. som jag har längtat!!
PS: ber verkligen om ursäkt för bilderna på mina ögonfransarna men lyckas inte få någon bra bild, så det är bättre än inget, sorry
2014-09-06 21.19.07
2014-09-06 21.19.32
2014-09-06 21.18.37
2014-09-06 21.17.42
2014-09-06 21.16.54
2014-09-06 21.17.22
2014-09-06 21.18.16