Dagens Agenda

Wiihooo god morgon alla underbara, hur mår ni idag? 🙂 Solen skiner och det är sommarvarmt ute igen så ut med er och passa på att njuta av vår sensommar innan hösten greppar tag ^^ Jag kommer passa på att njuta när jag ska ta hand om lite saker idag, har ju min skönhetsdag idag, yeey 🙂 Efter en massa frustration på sl och deras förmåga att inte följa tidtabellen man får fram på sl.se så sitter jag nu väldigt stressad på bussen in mot stan, ibland hade det varit så skönt om man hade obegränsat med pengar och kunde ta en taxi, eller i alla fall körkort och köra själv, men men. Dagen kommer bli underbar ändå, underbart att jag för en gång skull unnar mig något, det är inget jag gör i vanliga fall. Jag kommer dock bara ha sällskap med mig själv idag då Lotta är sjuk och inte kan följa med, jag vill ju inte bli smittad så tätt inpå resan så det är lika bra, men ändå tråkigt 🙁
Tänkte köpa lite saker mellan tiden för fransarna och naglarna också, jag måste hitta en ny bikini då jag inte trivs i den jag har nu, sen en ny mascara och lite hårborttagningsprodukter, sen om jag hittar något billigt linne eller nått så kanske jag köper men bara kanske haha 🙂 Har ju inga kläder alls så jag behöver verkligen köpa nått, verkligen desperatvarning efter en ny garderob, det är lite illa haha 😀
20140906_105629
20140906_105641
2014-09-06 11.23.47