Inflyttningsfest

Lagom tills denna helg snart ska börja så är det verkligen på tiden att jag berättar om det som hände förra helgen, alltså inflyttningsfesten 🙂 Jag är lite seg, jag vet men bättre sent än aldrig som man brukar säga haha
Det var alltså min fina vän Nathalie som tillsammans med sin pojkvän skulle inviga sin nya studentlägenhet som låg väldigt bra till vid Universitetet. En otroligt fin lägenhet som var ljus, fräsch, stor för att vara en studenlya och som hade två små balkonger: den ena vid vardagsrummet och den andra vid sovrummet. Så skönt att ha dessa två rum separat så att man inte har allt i ett och samma rum, så det var alltså en 2a 🙂 Temat för festen var The Great Gatsby och 20-tals stilen, något jag hade lite svårt med då jag inte ägde något som var i den stilen och då jag som vanligt var ute i sista sekund så blev jag bara ännu mer stressad över att inte ha något haha men sen kom jag på att klänningen mamma tvingade mig att köpa var det närmsta jag kunde komma 20-tal så det fick bli den haha 🙂 Försökte mig på någon frisyr i samma anda också, ni vet sådär kort med lite vågor vid pannan och så ett hårband? Vet ni vad jag menar? Oavsett så blev det inte som jag hade tänkt det så jag satte bara upp hårt i en låg sned tofs haha Men men, om man jämförde med alla andra så kände jag mig inte riktigt rätt men det var kul att dom gick all in med sina outfits 🙂
Väl på plats så bjöds det på någon lime & äggvita drink som inte var riktigt min smak, lite snittar med kaviar, mingel och en rundvandring i lägenheten innan vi tog oss in till Nalen för att gå på…. ”trumvirvel”… Burlesqueklubb hahahah Jag hade aldrig varit på en sån klubb tidigare så jag visste inte riktigt hur jag skulle agera eller förvänta mig, det enda jag tänkte på var att det skulle kännas som Burlesquefilmen med Christina Augilera haha men därinne så var det lite annorlunda med bland annat ett tema – ”tusen och en natt” eller ”1920-talet” så nästan alla besökarna hade ju klätt ut sig till typ Aladdin eller magdansöser 😛 Lite kul är det ändå att folk lägger ner tid på sin utklädnad och går all in 🙂 Där bjöds det på lite sånguppträdande, en magishow och självklart lite burlesque. Alltså det kändes lite awkward att stå och titta på när tjejen tar av sig plagg efter plagg, speciellt när den manliga och spinkiga 40+ burlesque dansaren kom ut på scen haha Det var lite pinsamt 😛 Tog nästan inga bilder därinne då jag inte visste om man fick det eller ej så hoppas ni förstår ^^ Men vid 1 så avrundade vi kvällen och mun snälla pappa kom för att hämta mig då tågen till mig inte gick den natten, tack pappsen och tack Nathalie för en trevlig kväll 😀
P1020582
P1020575
P1020580
P1020589
P1020579
P1020587
P1020594
P1020605
P1020614
P1020616
P1020618