Fredagsträning

Goood morgon alla underbara, vet ni vad jag gjorde igår? 🙂 Jag förberedde mitt inlägg om inflyttningsresten för er precis som jag lovade, eller jag fixade med bilderna i alla fall så skriver jag inlägget sen, ska det inte bli kul att få läsa om det? 🙂 Inlägget kommer upp runt lunch så kika in då, vid ca kl 13.
Men annars då? Hur mår ni? 🙂 Det är ju fredag idag så hur kan man inte vara glad haha Efter jobbet idag så ska jag börja rota igenom min hylla hos min älskling för att förbereda packningen och sen i helgen så är jag helt ledig från jobbet så då blir det skönhetsfix med sällskap av Lotta när jag ska fixa fransarna och naglarna, och sen fortsätta bocka av min checklista 🙂 Jag lyckades inte komma så långt på den igår, skrev bara ner alla skönhetsgrejer jag behövde ha med mig haha inga kläder eller något annat kom med, men tjaa då kommer jag se fin ut i alla fall haha 🙂 Men nu passar jag på att morgonträna lite, var trött imorse igen men jag tvingade mig upp då jag var sugen på att träna haha så nu står jag på rullbandet och promemerar, huuur underbart som helst ^^ Vi hörs sen alla fina, kraaaam!
20140905_063930
2014-09-05 06.44.30