Skapar En Checklista

Alltså det är så kul när man märker att man blir mer och mer trygg i sin arbetsroll och mer säker på sig själv och vad man kan. Ibörjan så var jag liksom livrädd att stå bakom kassan då jag var rädd för att göra något fel som att ta för mycket eller för lite betalt osv, men nu tar jag emot betalningar med självförtroedende 🙂 Det var likadant med returerna om kunden bara vill lämna tillbaka en vara (är fortfarande osäker på när någon vill göra ett byte men det kommer jag kunna snart) det var jag nog mest nervös över att göra fel med, att ge för mycket tillbaka, eller fel kvitto, inte kolla kvittot ordentligt (för att kontrollera datum osv) men det gör jag också med ett självförtroende, så underbart 🙂 Och jag har inte ens varit här i en vecka haha Väldigt kul när något man tyckte var svårt helt plötsligt blir så enkelt 🙂 Men nu har jag lunch och den tänkte jag använda till att göra en checklista inför Japanresan, det är ju mindre än 1 vecka kvar nu, IIIIHHHH, så jag måste börja tänka på packningen så att jag har god tid på mig att tvätta sånt jag vill ha med, köpa till saker eller bara känna ett lugn innan vi åker. Jag vill ju inte stressa och panikpacka i sista minuten och missa att få med mig hälften av vad jag hade tänkt haha 🙂 Nej denna gången tänker jag vara ute i någorlunda god tid och ta det lugnt när jag planerar packningen så att jag får med mig det jag vill ha samt verkligen behöver, vill inte packa ner en massa onödigt skit som tar plats haha 🙂 Men jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig, då behöver er hjälp; vad känner ni är det viktigaste att ta med sig till både sol & bad och till storstaden? 🙂
20140904_152221
2014-09-04 15.31.58