Det Var Inte Lätt

God morgon alla fina, hur mår ni? 🙂 Det känns som att jag inte har samma kontakt med er längre, det var svårare än jag trodde att hålla igång en bra uppdatering med det nya jobbet, framförallt att ha något att skriva om då jag har det svårare att samla ”material” till mina inlägg 🙁 Det är så tråkigt då jag vill ha samma nivå om inte ännu bättre på bloggen så jag ska lösa det på något sätt. Jag har inte ens hunnit sitta vid min dator än, har inte varit inne på den på 3 dagar då jag kommer hem så sent att det är dags att sova direkt, det är lite trist faktiskt. Men jag lovar er att jag ikväll ska förbereda ett inlägg om helgens inflyttningsfest jag fortfarande inte har berättat om, vi hade ju The Great Gatsby tema och hamnade sedan på en Burlesqueklubb… HAHAHA ja det var lite oväntat kankse så ska fixa ett inlägg om det sen ikväll 🙂
Men nu står jag på gymmet som vanligt, jag ska promenera snabbt i 1 timme, göra mina 30 squats och sedan lite mage innan det blir att skämma bort kroppen lite med skrubb och bodylotion, lovely ^^
Hur ser er dag ut idag? Solen skiner för fullt och det är ju så varmt ute så passa på att krama ut det sista av sommaren nu, kram på er!
20140904_082330

One Comment