Gymmet

God morgon, hur mår ni denna måndag? Redo för veckans alla möjligheter? 🙂 Jag är väldigt redo och samtidigt väldigt spänd, idag börjar jag ju min nya anställning hos Esprit 🙂 Så kul och jag börjar dagen på bästa sätt med en powerwalk på gymmet så att jag blir full av energi och en massa endorfiner haha Har även på mig nya träningskläder, eller nya är dom inte direkt då det är ett par vanliga leggings från H&M och en träningstopp som bara har legat i garderoben, det är ett linne dessutom så det är ett stort framsteg för mig att våga träna i ett linne 🙂 Ni ser, man kan alltid ta sig framåt och våga saker man inte gjorde förut, sånt är alltid roligt att se hur man utvecklas ^^ Men nu ska jag fortsätta promenera så vi hörs sen alla fina, jag ska bara träna klart så skriver jag sen, puss!!
2014-09-01 10.36.36
2014-09-01 08.47.56