Första Dagen

Lyxade till det lite idag efter träningen med att skrubba hela kroppen i duschen med en väldoftande tvål och sedan smörja in kroppen med en bodylotion, mmmmhm lyx för kroppen och det tycker jag att jag är värd efter mitt träningspass och då det är första dagen på jobbet idag, eller första ”riktiga” dagen då jag redan har jobbat extra vid behov, så kände jag för att unna mig det 🙂 Träningen gick i alla fall väldigt bra idag, kände mig så otroligt taggad för dagen att jag ökade hastigheten till 6,6 wooohoo duktigt Emilia, kanske det blir 6,7 nästa gång eller till och med lite jogging? Jaa det får vi allt ta reda på under nästa träningspass 🙂 Körde mina 30 squats efteråt och lite mage också, goooood!
Men nu är det snart dags att börja sin nya anställning, jag är lite spänd för det kommer bli så kul och ett helt nytt arbetstempo än vad jag är van vid, men jag behövde den här nystarten, lära känna nya människor och få nya erfarenheter 🙂 Dock så kommer detta innebära lite ändringar med uppdateringen här på bloggen, då jag inte längre sitter vid en dator under arbetstid med möjligheten att blogga när jag vill och då min arbetstid kan variera lite från dag till dag så kommer även uppdateringen variera, men jag kommer inte glömma er 🙂 Jag får bara planera lite mer, förbereda så mycket som det går med bilder osv och använda mina lediga stunder till att dela med mig till er, det låter väl bra? 🙂 Jag hoppas ni får en helt underbar dag, glöm inte att le idag och ta hand om varandra, kram!! ^^
2014-09-01 11.59.20
2014-09-01 11.58.57
2014-09-01 11.57.50