Dag 1 Avklarad

Det blev en lång dag idag, det blev en liten sovmorgon imorse, jag kunde ha tagit en längre men då jag ville hinna träna innan jobbet så sov jag lite mindre hihi gillar man träningen så tar man alla tillfällen till att få vara på gymmet haha 🙂 Men jobbet gick väldigt bra idag, de 7 timmarna jag jobbade gick väldigt fort konstigt nog och jag känner mig inte heller så speciellt trött, kanske är träningen som håller kvar lite energi? Who knows men skönt är det i alla fall, men tröttheten kommer nog smälla som en käftsmäll i ansiktet så fort jag sätter mig på bussen mot min älskling, bussar brukar ha den effekten på mig oavsett tid på dygnet haha är det någon mer än jag som också blir trött av att åka buss? 🙂 Juste jag glömde ju berätta vad som hände när jag satt utomhus och åt min frukost innan jobbet, en fågeljävel sket på min arm haha Jag kände hur något föll på min arm så ser jag en bajsfläck, usch haha tur att det inte hamnade i håret i alla fall, det hade inte varit så kul 😀 Jackan får ta direktskjuts in i tvätten sen, haha bläää! Det var nog ett av de spännande sakerna som hände mig idag haha ^^ Hur underbar har er dag varit mina fina? kram på er ^^
2014-09-01 20.37.02
2014-09-01 20.37.25