Städa

God eftermiddag, hur mår ni idag, har ni redan vaknat ellet snoozar ni fortfarande? 🙂 Jag har varit vaken sen 7 imorse då jag skulle på ett morgonmöte vid Esprit för att få lite nödvändig info då jag är ny, fick även mina nycklar så nu är det verkligen på riktigt. På måndag börjar min anställning och jag börjar det med att jobba 12-20:10 🙂 Efter det så åkte jag till Kista för att leta efter en rynkad kjol, jag hittade tyvärr ingen men jag fick med mig ett par strumpbyxor i alla fall som jag behöver till en inflyttningsfest ikväll, det är The Great Gatsby tema som gäller så ni får se mitt försök på en 20-tals outfit lite senare 🙂 Nu har jag ätit en sen frukost med Rise Krispies (sååååå gotttt haha) en kopp tee och en ciabatta med ost, mums, men nu så ska jag ge mig på mitt rum som är i en jäkla röra. Jag vill gärna rensa ut och göra en storstädning så att det är fräscht och rent när vi åker iväg till Japan, så att jag sedan kan fylla på med en massa nytt från shoppingen haha 🙂 Har en del paket att öppna också, från Kicks, Glossybox, apotea och Cloetta, men det får ni se snart för nu ska garderoben rensas, wish me luck haha ^^
2014-08-30 13.46.05
2014-08-30 13.46.33