Sitting On The Train

Brrrru vilket busväder vi har idag, jag som trodde att vädret skulle vara på min sida idag i och med min sista dag på jobbet. Jaani, nu är min tid i receptionen verkligen slut, en era är över och nu är det dags att göra en ny arbetsplats till sitt ”hem” under jobbtimmarna. Det verkar vara en härligt gäng hos Esprit så det kommer gå toppen 🙂 Fick ett par väldigt fina blommor utav vår huschef eller vad man säger, och av min kollega så fick jag en fin present från Åhlens (så otroligt snällt av er ^^) , jag har inte öppnat det än men ska göra det så fort jag kommer hem från mötet 🙂 Väntar på tåget i detta underbara regn som ska ta mig till möte nummer 2 angående det där jobberbjudandet jag var på en presentation för i tisdags, fast denna gången blir det mer föreläsning/inspirationstal 🙂 Spännande ska det bli i alla fall och direkt efter det så blir det att åka hem för att gosa med älsklingen (om han fortfarande är vaken då han ska göra sitt examensdyk tidigt imorgonbitti, LYCKA TILL ÄLSKLING, DET KOMMER GÅ SUPERBRA) och sedan sova då jag ska på ett morgonmöte hos Esprit. Men ha en alldeles underbar fredagskväll, puss!!
20140829_181022
2014-08-29 18.23.51
2014-08-29 18.24.10