Sista Dagen På Jobbet!

Åhh, idag är sista dagen som jag säger god morgon för er här ifrån receptionen, känns det inte konstigt? Jag menar, jag har suttit här i exakt 1,5 år (lite komiskt att det verkligenn är exakt så länge haha) och tiden har gått så fort fram att jag själv inte riktigt förstår att idag är min sista dag, vart har tiden försvunnit? Men som jag gång på gång har sagt så är det med både glädje och ledsamhet som jag lämnar receptionen, dags för ett nytt äventyr 🙂
För att ”fira” att jag slutar idag så ska jag äta lunch med min storebror, vi båda jobbar här i Kista men under hela min tid här så har vi bara ätit lunch tillsammans en endaste gång…. hahaha är vi dåliga eller vadå 😉 Nej men då jag inte längre kommer befinna mig här i kista så kände vi att vi får ta vara på den här sista dagen och äta något gott, han snackade om någon restaurang som har en riktigt god pasta carbonara, kanske går dit och äter då, är sugen på pasta haha 🙂 Innan det så blir det också att säga hej till min älskling som också jobbar här, det om någon kommer kännas konstigt, att inte ha nära till varandras jobb och kunna hälsa på om man saknar varandra, det brukar min älskling göra, bara kommer förbi efter sin lunch för att säga hej innan han går tillbaka till jobbet, hur gulligt som helst ^^, åhhå nu känns det så trist att lämna Kista haha, kommer sakna det 🙁
lkllk