Pasta Carbonara

mmhmmmmhmm guuud så gott alltså, är i matheaven just nu och badar i pasta carbonara haha så otroligt gott 🙂 Innan jag mötte upp min bror så hälsade jag på min älskling som satt i Foodcourten med sina kollegor, ville ju ge honom en puss och höra om hur det går för honom på jobbet, han jobbar just nu med att bygga Stockholms högsta bostadshus som kommer stå här i Kista, han är så jäkla duktig på det han gör och det måste kännas så häftigt att få vara en del av bostadsprocessen 🙂 Efter lite prat och några pussar så mötte jag upp min storebror Hjalmar och vi gick till puben&restaurangen Lord som det har ryktas har en väldigt god pasta carbonara, och då man är pasta sugen så var det ett självklart val till lunch. Kände mig nyttig som tog mineralvatten, lite morötter och pizzasallad till pastan (haha pizzasallad till pasta haha) som var väldigt god och krämig, så som en carbonara ska vara 🙂 Glupsk som jag är så hade jag gärna ätit en tallrik till då det var så gott men det fick räcka med en tallrik, man måste ju tänka på figuren 🙁 Haha neeej man ska unna sig mat, vi behöver ju det för att överleva så varför inte äta god mat som gör både kroppen, magen och själen gott, riiiight? 😉 Men det var väldigt trevligt och mysigt att luncha med brodern min, synd att vi inte gjorde det oftare när vi ändå jobbade så nära varanda men det lär komma fler gånger när jag börjar sent någon dag på Esprit, då kan vi äta en frukost/lunch tillsammans 🙂
20140829_115644
20140829_112505
20140829_113158
20140829_113204
20140829_112758