Matvrak

Haha vilket litet matvrak jag ser ut att vara med min frukosthög, två burkar kvarg och 3 mackor under det, mums säger jag bara och det behöver jag nu efter min träning och tomma mage, har ju inte ätit något än 🙂 Men vill man få en bra förbränning så får man offra maten innan träningspasset, då kan jag äta gott efteråt istället och ge mina muskler den energi och byggstenar dom behöver haha Är dock jäkligt hunrig just nu så kommer vräka i mig allt 🙂 Träningen gick i alla fall väldigt bra, promenerade för fullt i hastighet 6,5 as allways, körde mina 30 squats efter det och situps för de främre och även för sidmusklerna. Jag vill ju få en timglasformad kropp, det är ju så snyggt 🙂 Jaja, har en tjej här på lära just nu som ska ta över efter mig, jag har ju min sista dag på jobbet imorgon så det känns väldigt konstigt, är det liksom redan dags att ge sig av? 🙁 Det kommer kännas väldigt ovant kan jag säga, men jag ser framemot det, nya äventyr, nya människor och nya erfarenheter. Det tackar man ju inte nej till 🙂
PS: Det här inlägget skulle ha kommit upp för flera timmar sen men har inte kunnat publicerade det eller hunnit äta upp min frukost då jag är upptagen med att lära upp den nya tjejen, sorry
20140828_090139