5e Passet För Veckan

God morgon, god morgon, ja nu står jag här på rullbandet igen och ska köra min morgonpowerwalk, lovely 🙂 Jag kör verkligen på hårt nu med många träningspass men älskar jag det jag gör så kör jag på i 100%, vill jag lyckas så måste jag kämpa 🙂 Det här morgonpasset blir mitt 5e för veckan, körde ett morgonpass i måndags och i tisdags, och ett lunchpass i tisdags och igår, så 5e passet idag. Ojoj, you go girl haha 🙂 Så kul att jag ändrar mig hela tiden när kommer till vilken typ av träning jag vill göra, förut så ville jag bara köra styrketräning, lyfta tungt och känna hur musklerna fick jobba, men nu så är konditionen det enda jag vill göra haha Kondition är bra för förbränningen och det är så bra att köra det passet på morgonen innan man har ätit frukost då det bränner mer, det har jag i alla fall läst på många ställen så jag kör på den taktiken haha 🙂 Jag hoppas ni får en helt underbar morgon och är redo för dagens alla möjligheter, hörs sen alla fina, kram kram
2014-08-28 06.47.05
2014-08-28 06.47.24
2014-08-28 06.47.45