Våga Att Satsa, Våga Säga Ja, Våga Att Hoppa

Mötet igår gick jättebra, jag fick en liten presentation av ett litet härligt gäng med unga människor som berättade om företaget, produkten och idéen kring vad jag ska göra. Vi var 5 stycken som satt hemma hos två av dom som var sambos, drack gott tea (jag tog med smak av rabarber och vanilj, mmhmmm, var längesen jag drack tea haha 🙂 ) och så bjöd dom på en kanellängd, jag tog dock ingen bit då jag som sagt håller mig borta från sånt men det var snällt av dom att bjuda och gjorde det väldigt hemtrevligt för oss med levande ljus och fika 🙂 Produkten som hela företaget handlar om tycker jag verkar väldigt bra, behövd och som kommer slå igenom stort i Sverige, och av den anledningen så känner jag att jag inte vill gå miste om denna möjlighet att vara en del av denna resan. Jag kommer se det som en stor erfarenhet, och sånt kan man aldrig få för mycket av. Jag ska på ett till möte/föreläsning nu på fredag där självaste VD:n ska vara för att prata och inspirera (det känns stort och väldigt seriöst från företaget att VD:n själv engagerar sig), och efter det så får jag avgöra om jag ska vara med eller ej 🙂 Så kul och spännande när man får såna möjligheter, att få vara en del av något så stort, från första steget för ett företag att etablera sig i Sverige och få vara med på resan. Det är inte varje dag man får den möjligheten, speciellt som en ung och driven tjej som är som en svamp som ständigt suger åt sig erfarenheter så är detta inget man får missa 🙂 Man ska ta vara på chanserna när man får dom, för man vet aldrig när samma eller ett liknande tillfälle dyker upp igen. Våga säga Ja, våga hoppa på saker och ting, våga testa och våga gå med på det ovana. All erfarenhet är superbra, och man vet som sagt aldrig vad detta kan leda till, det kan antingen leda till något lite större, något mycket större, stanna på samma nivå eller leda till ingenting, men du får aldrig veta om du aldrig vågar att prova och satsa. Det gör inget om du är rädd, för rädsla är bra, det behöver man ibland och den rädslan sporrar en till att fortsätta kämpa sig förbi det där hindret. Så våga mer, för det ska jag göra och jag vill ta vara på den här möjligheten och chansen 🙂
20130105-204149
quote-about-inspiration-211-e1346711020173