14 Dagar Kvar!!

Guess what what, nu är det bara 14 dagar kvar tills jag och min älskling sitter på planet mot Japan, GAAAHHH Det är ju bara 2 veckor 😀 😀 Jag kan inte fatta det och jag känner att jag redan nu måste börja packa haha, jag har ju i för sig inga kläder ändå så jag tror att min packning kommer gå fort, bli väldigt lätt och väldigt liten. Eller så blir jag typiskt tjejig och packar med en massa onödig skit jag inte ens behöver men som jag tänker ”men ååhh jag kanske, men bara kanske behöver den här skönhetsprodukten…” SLÖSERI MED PLATS och VIKT, så jag ska tänka igenom packningen noga och bara ta med sånt som jag vet att jag kommer använda = Mer plats för all SHOPPING haha. Hmmm, svårt det där, vad behöver jag ha med mig? 🙂 Det är ju både sol, bad och storstad jag kommer ta del av men jag tror ändå det kommer vara varmt i Tokyo så jag behöver nog inte direkt tänka ”oj nu måste jag ta med både tunna och tjocka kläder”, utan jag ska tänka tunt och somrigt för båda destinationerna. Awesome, jag får väl rota runt i min garderob som består av 5 plagg, svåra klädval jag kommer ha hahahaha 😉
2014-08-27 08.35.54