Regn Är Inte Bra För Nyfönat Hår

Haha ja det är det verkligen inte, under regniga dagar kan man lika gärna strunta i det för håret ser lika nytvättat ut så fort man kommer utomhus, men mitt hår klarade sig när jag gömde mig under min stora vita halsduk haha 🙂 Träningen gick i alla fall jättebra, jag powerwalkade på hastighet 6,5 under nästa hela timmen så att det rann svett ur alla håll och kanter haha, sen mina 30 squats på det och lite mage efteråt. Nu jäklar känner jag lite hur kroppen förändras, det här är så jäkla bra för mig och jag är så lycklig över att min inställning till träning helt har förändrats 🙂
God morgon förresten, hur mår ni idag? 🙂 Strunta i att det regnar och var glada ändå, det är ju bara vatten trots all, det har ju aldrig skadat någon och det är ett perfekt väder att mysa i på ett cafe med en vän eller sin pojkvän/flickvän, höstväder är nice för mysfaktor haha 🙂 För mig så blir det inget cafehäng idag då jag ska jobba och direkt efter till det där mötet jag pratade om. Så spännande när det händer saker och ting tack vare bloggen, det är ju det jag vill så det ska bli så kul att få se vad detta mötet kommer ge för något. Det här är ett bra exempel på varför man aldrig ska ge upp och inse att med tiden och hårt arbete så kommer det alltid löna sig i slutändan. Inget man gör är i onödan, för allt leder alltid till något, stort som litet. Glöm inte det 🙂
Juste, vet ni underbara läsare om det finns någon bra salong man kan färga sina ögonfransar hos? Som inte är allt för dyra och som färgar både de undre och de övre fransarna? Har så svårt att bestämma mig då jag inte vet vad som är bra eller inte haha Tipsa gärna om en bra och billig nagelsalong också då mina naglar även ska fixas till innan resan 😀 En stor kram till er ^^
20140826_093633