Min Sista Vecka

Phuuu vad skönt det var att träna imorse, jag älskar det verkligen och jag är så glad att jag ger mig själv den tiden för det är så fruktansvärt bra för mig 😀 Märker verkligen hur glad jag känner mig nu på jobbet, endorfinerna har sprider sig i hela kroppen och jag liksom sprudlar av glädje haha säger man ens så, ”sprudlar”, det låter så fel och påhittat, men jag är väldigt glad 🙂 Idag är även min allra sista vecka här i receptionen, det känns så konstigt på något sätt, jag är ju så van med att gå hit varje dag, prata en massa med min kollega, sitta här och skriva in besökare och träffa alla möjliga människor från världens alla hörd. Därför känns det så tråkigt, men ändå kul på samma gång att få ta sig ann ett nytt jobb och få en nystart inför hösten, men ibland så behöver man den där omväxlingen, ett miljöbyte. Jag vet att jag kommer trivas väldigt bra hos Esprit gänget, och jag vet att jag har gjort ett bra jobb här i receptionen så jag lämnar denna platsen med en stor klapp på axeln och en stolthet över mig själv, det här gjorde jag bra 🙂
20140825_093657