Egg & Bacon

Gooood morgon, gårdagen var helt underbar och jag märkte verkligen hur glad min storebror blev över tillställningen, vi hade nämligen ordnat en liten överraskningsmiddag för honom med familjen och hans närmsta vänner som blev väldigt lyckad, jag ska visa er alla bilder från helgen imorgon för nu ska vi snart iväg igen 🙂 Det är ju söndag idag och idag så har vi roliga saker planerat. Älsklingen ska nämligen få flyga ett flygplan idag, en upplevelse han fick av mig i födelsedagspresent som jag bara kände var helt perfect för honom, det kommer kännas så häftigt för honom att få styra ett plan och flyga runt uppe in the sky 🙂 Jag får tyvärr inte följa med i planet så jag får sitta på en bänk nedanför och studera flygturen från marken haha Efter det så ska vi ta oss vidare till destiantion nummer 2 som är till Söderstadtion för att se en fotbollsmatch mellan Hammarby och något lag jag inte kommer ihåg vilket det var, fullsatt är det i alla fall så det kommer bli ett stort tryck 🙂 Åt en god frukost med ägg och bacon så nu känner vi oss redo för dagen, välkommen söndag, nu kör vi 😀 Vad ska ni ha för er idag? 🙂
2014-08-24 13.51.52
20140824_123024
2014-08-24 13.52.23
2014-08-24 13.52.59