Mot Esprit

God morgon alla underbara, hur mår ni denna lördag? 🙂 Med mig är det bara bra, känner mig dock lite stressad då jag ska jobba på Esprit idag men är rädd för att jag kanske kommer lite sent, men bara kanske då det beror på hur allt flyter på med bussar och tåg. Vaknade ändå i tid imorse, duschade och sminkade mig, men jag är en typisk tidsoptimist så det här fenomenet är vanligt för mig haha 🙂 Jag ska jobba idag mellan 12-16 och efter det så ska jag möta upp min storebror för en födelsedagsdrink vid Viktoria Tower i Kista 😀 Han fyller 25 år idag så då kan det vara trevligt med en drink bara han och jag 🙂 Grattis underbara bror, du är bäst och älskar dig <3
Men först så ska jobbet avklaras, äter lite vindruvor på bussen in så att jag får någon mat i magen då jag säkert inte kommer hinna äta innan jag börjar :/ Men men vi hörs sen alla fina, KRAM!
20140823_111124